Tuinontwerp

Veel mensen denken dat een stijlvolle tuin handenvol geld kost. Hoveniersbedrijf Tom Collins, totaalhovenier in Nederland berekent op basis van uw wensen de kosten en toont u de mogelijkheden. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en hoe uw tuin eruit komt te zien.

Tuinontwerp van A tot Z

Klanten hebben vaak hele specifieke wensen met betrekking tot een haag, een hek, een schutting, een binnenplaats of een vijver. Wij verwerken al deze wensen in een goed passend tuinontwerp en een offerte waarin alles helder is beschreven. Een slecht onderhouden tuin doet afbreuk aan de hele woning. Schakel Hoveniersbedrijf Tom Collins in!

Elke tuin, groot of klein verdient een tuinontwerp.

Want met een tuinontwerp bent u verzekerd van een tuin die volledig past bij uw tuinwensen en de mogelijkheden die er zijn. Moet deze voor u van alle gemakken voorzien zijn  of heeft u zelf groene vingers. Een kleine tuin zo praktisch mogelijk te maken of juist een grote tuin knus, wat is het doel van het tuinontwerp.   Onze ervaring is dat een tuinontwerp maken voor iedere tuin een aanrader is. Zo voorkomt u verrassingen en weet u zeker dat aan alles gedacht is.

Alle onderdelen zoals verlichting, erfafscheidingen, verharding, overkappingen, gazon en beplanting worden met u besproken en meegenomen in de tuintekening. Onze kennis en uw wensen komen samen en vormen de basis voor de start van de aanleg van uw tuin.

Wij verzorgen alles van tuinadvies tot tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Of het nu gaat om bestrating, beregeningsystemen, plaatsing schuttingen met snelbeton of vervaardigen tuinmeubilair of beplanting, uw tuin is in goede handen.

En dat resultaat mag er zijn: een schitterende tuin die bij u, uw pand en uw budget past.