Tuinmeubelen

E-woodproducts Tuinmeubelen produceert en levert kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen, die met zorg door vakmensen, worden geassembleerd.

De diverse stoelen, banken en tafels zijn van topkwaliteit hout, dat onder hoge druk is geïmpregneerd. Het massieve hout geeft de tuinmeubelen een robuust en stabiel uiterlijk. Na verloop van tijd krijgt het hout een schitterende lichtbruine uitstraling. De tuinmeubelen kunnen ook worden behandeld met een transparante- of gekleurde beits. Deze beits zorgt voor een perfecte bescherming tegen vlekken en verkleuring.

Daarnaast levert E-woodproducts Tuinmeubelen bijpassende (ruit)kussens die de tuinmeubelen een frisse en gezellige uitstraling geven.

Kijk gerust eens rond in onze tuinwereld. Heeft u daarna nog vragen? Ga dan naar de contactpagina of klik hier.

Ook bent u, na (telefonische) afspraak, van harte welkom bij Garland Tuinmeubelen. In een landelijk gelegen omgeving kunt u onze meubels in alle rust bekijken.

E-woodproducts tuinmeubelen biedt u een keuze uit meer dan 100 verschillende tuinsets, tentoongesteld in onze 1000m2 grote showroom in Alphen aan den Rijn en op onze website. Bekijk onze website snel en bestel direct of vraag een offerte aan of kom gerust eens langs in de showroom!!!