Hoveniers Amsterdam

Op zoek naar hoveniers in Amsterdam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.


Vind vakmannen »voor jouw specifieke klus

Hoveniers Amsterdam Overzicht

Amstelhoveniers – Tuinaanleg Hovenier Amsterdam


Amstelhoveniers, de hovenier voor Amsterdam e.o. ontwerpt en realiseert het totaalconcept voor de tuin, openbare ruimte, het terras en de moestuin voor café en restaurant. We maken en realiseren een plan van A tot Z. Ons bedrijf bestaat uit vakmensen met ieder zijn specialisaties. Hierdoor is een efficiënte organisatie ontstaan met veel ervaring in het realiseren van grote en kleine groenprojecten. lees meer…


Hoveniersbedrijf Grigo Amsterdam


Bent u toe aan een nieuwe schutting in de tuin? Wilt u uw tuin opnieuw laten betegelen? Of wilt u een compleet nieuw ontwerp voor uw tuin? Dan moet u bij Hoveniersbedrijf Grigo uit Amsterdam zijn.
Grigo is een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat u kunt inschakelen voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinadvies en nog veel meer.
De tuin is een verlengde van de huiskamer. Wilt u lekker luieren in de zon? Wegdromen bij de vijver of dagelijks verse kruiden plukken in de tuinkas? Voor alles zijn er producten, kant en klaar of zelfgemaakt. Omdat al die keuzes van invloed zijn op het ontwerp en omgekeerd, nemen we ze met u door.


Hoveniersbedrijf Amsterdam – Kroonhoveniers

Hoveniersbedrijf Amsterdam gezocht? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Kroon aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Hoveniersbedrijf Kroon is een ervaren en dynamisch hoveniersbedrijf uit Amsterdam waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bij hoveniersbedrijf Kroon kunt u terecht voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, tuinonderhoud en tuin bestrating. 


Relevante bedrijven

Steenkorven

Thienpont is al jaren de specialist in Stenen afsluitingen. Wij ontwikkelen en plaatsen voor onze klanten korven en andere afsluitingen op maat. Zo zijn wij uitgegroeid tot de referentie in korven in Oost Vlaanderen met kwaliteit voor de beste prijs!

Robot grasmaaiers

Robot grasmaaiers zijn voor vele gazons praktisch. Denk niet ‘mijn tuin is te klein’, ook een kleine tuin kan het nodige werk opleveren indien u zelf moet maaien. Robotmaaiers zijn er in verschillende uitvoeringen, het beste kunt u zich vooraf goed inlezen over welke type robotmaaier geschikt is voor uw gazon. De huidige generatie robotmaaiers bieden namelijk zeer veel opties; specifiek geschikt voor kleine of grote tuinen, tuinen op hellingen gelegen of bijvoorbeeld tuinen met verschillende begroeiing.