Grasmaaiers

Met een grasmachine kun je jouw gazon weer netjes kortwieken. Deze grasmaaimachines worden daarom ook wel gazonmaaiers genoemd. Maaimachines worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Grasmaaiers verschillen in maaibreedte, maaihoogte, vermogen en andere handige functies. Vind hier eenvoudig de beste maaier voor jou.

Grasrobot

Robotmaaierpro is een afdeling van Kempeneer, een bedrijf met 65 jaar ervaring in grasmaaien. Op deze website vindt u met zorg geselecteerde robotmaaiers die uw gazon perfect onderhouden, zodat u meer tijd heeft om te genieten van uw vrije tijd in de tuin.

Vraag naar Advies Op Maat

Grasmaaiers leveranciers

Toro Grasmaaiers

Als vooraanstaande wereldwijde leverancier van vernieuwende apparatuur voor het onderhoud van gazon en landschapselementen, bouw- en verhuurapparatuur, irrigatie- en buitenverlichtingsoplossingen helpt Toro zijn klanten bij het bewerken van golf- en sportterreinen en openbare groenplaatsen. Zowel commerciële en thuisgebruikers als landbouwers kunnen bij ons terecht. We stellen het vertrouwen van onze klanten in onze medewerkers en producten op prijs. We zijn de trotse partner van vele evenementen en commerciële terreinen over de hele wereld, Wij leveren onder meer aan St Andrews Links in Schotland, de Wimbledon-kampioenschappen, het Super Bowl-stadium, Rose Bowl, Walt Disney World Resort – en nog veel meer professionele en universiteitsfaciliteiten


STIGA: grasmaaiers, robotmaaiers

Net of wild, groot of klein, effen of kleurrijk, tuinen komen net als hun eigenaars in alle vormen en afmetingen. Bij STIGA houden we van alle soorten tuinen en geven we om elke tuinier. Daarom streven we ernaar om het beste materiaal te maken om u gewoon te laten genieten van en leven in uw tuin. In 1934 werd STIGA opgericht in Zweden door Stig Hjelmquist. Ondertussen hebben we meer dan 80 jaar ervaring in innovatieve consumentenproducten. Vandaag is STIGA een bekend merk van grasmaaier en een ruim assortiment gemotoriseerd tuingereedschap, dat wordt verdeeld binnen en buiten Europa.


Grasmaaier op Gas

De propaan gedreven grasmaaiers van GreenGear zijn uniek, super-robuust en van de hoogste kwaliteit. De voordelen van een motor op propaan zijn legio; naast een schonere verbanding is er minder geur dan bij diesel en benzine, maar ook minder lawaai! En dat betaald zich terug in comfortabel werken en natuurlijk ook een prettiger omgeving voor de hele wijk. De GreenGear grasmaaier hoort thuis in ieder huis! Met een krachtige motor, een ergonomische vormgeving en veel verschillende functies, is er altijd een passende grasmaaier in ons assortiment. Bij alle grasmaaiers is het mogelijk om de maaihoogte aan te passen tot wel 10 verschillende standen. Daarnaast zijn de grasmaaiers zo ontworpen om op de meest onhandige plekken te maaien. Door de hoge wielen zijn de maaiers ook geschikt voor oneffen terrein. De grasmaaiers verschillen in vermogen van 135cc tot 173cc en met maaibreedtes van 460mm tot wel 510mm. Kortom er is een ruime keuze in maaiers en in verschillende prijsklassen.


Bekijk ook eens: Appartement te koop Spanje huislift
slipcursus